Toyota Verso 2013


Megérkezett az új Verso!

Loading the player...


A kategória élvonalába tartozó családi egyterűnk jelentős fejlesztésekkel és megújult, vonzó karosszériával 4.990.000,-Ft-tól már elérhető.
A márciusi hivatalos bevezetés előtt az új Verso elő-értékesítési fázisba lépett. Minden Toyota márkakereskedésben rendelkezésre állnak tesztautóink – tapasztalja meg Ön is az autó kifinomult működését és magas minőségét!
Az elő-értékesítés időszakában az új Toyota Verso mellett döntő vásárlóinknak 3+2 év garancia nyugalmát adjuk ajándékba!


A nagymértékben átdolgozott modell mintegy 300 új alkatrészt tartalmaz. Ezek a változtatások nemcsak a vonzó külső megjelenésben, de az utastér érzékelhető minőségében és számos műszaki fejlesztésben öltöttek testet.
A vadonatúj külső dizájnnal, megújult utastérrel, továbbfejlesztett, alacsonyabb CO2-kibocsátású 2.0 D-4D motorral, még jobb menetdinamikával és hatékonyabb zaj- és rezgésszigeteléssel érkező új Verso stílusosabb, mozgékonyabb és kényelmesebb lett. A karosszéria merevségét extra hegesztési pontok növelik, az első és hátsó futómű fejlesztései pedig fokozzák a stabilitást és a vezetési élményt.
A külsőn a legújabb Toyota-stílusjegyek fedezhetők fel, ilyen például a LED Nappali Világítás által közrefogott új hűtőrács-kialakítás. A még dinamikusabb kiállás érdekében az autó orr- és farrésze úgy került megformálásra, hogy ne a magasságot, hanem a jármű szélességét és hosszúságát hangsúlyozza ki.
A kabin kárpitozása is megújult; a minőségérzetet lágy tapintású anyagok és nappa bőrfelületek fokozzák. Az elegáns műszerfalban új, fehér háttérvilágítású, könnyen leolvasható műszerek kaptak helyet, a kapcsolók sötét narancsszín megvilágítása pedig tiszta éjszakai láthatóságot eredményez.
Az új Verso magas szintű biztonsága és hagyományos értékei természetesen továbbra is ugyanazok: az autó egy családi egyterű rugalmas használhatóságát kínálja, hiszen a Toyota Easy Flat 7 ülésrendszer 32 különböző pozícióban állítható be. Az alapfelszereltség gazdagabb lett, így a Verso most még jobb ár-érték arányt kínál. Ha pedig megrendeli a kabin közel teljes hosszában végigfutó Skyview panoráma napfénytetőt, elképesztő mennyiségű fénnyel töltheti meg a Verso tágas utasterét.
A Verso extra stílussal és lendülettel gazdagítja a családi egyterű vezetési élményét.


galéria

Toyota Verso 2013

vissza az oldal tetejére